Robogó kipufogó: Részecskeszűrő tisztítás

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy akadályozza az egészségroncsoló szemcsék szabadon távozását - kerékcsapágy

Szűrőrészecske Kuplung szett - Egy nagyszerű részecskeszűrő a korom 90 %-át képes magába fogni. Sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel kocsik rendelkeznek. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabad távozását.

A rossz minőségű javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon drága kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú ötlet. Régi gépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő tisztítás állapota. Sajnos számos esetben a részecskeszűrő tisztítás el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás állapota nem ellenőrizhető szerelés nélkül.

Ha a részecskeszűrő kiiktatás ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő kiiktatás szakértőt. Aki az új részecskeszűrő kiiktatás költségének töredékéért kipucolja a . Gondolhatunk a részecskeszűrő kiiktatás hibájára, ha a jármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye igencsak csökkent.

Robogó kipufogó: Részecskeszűrő tisztítás
Robogó kipufogó: Részecskeszűrő tisztítás

Szűrőrészecske Sportkipufogó - A részecskeszűrő adalék problémája általánosságban 160 ezer km körül bukkan elő. Ez többségében a gépjármű igénybevételétől függ. Akik kimondottan kis távokon használják, korábban szembesülnek a macerával. A Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék weblapon fedezhető fel több tipp. A részecskeszűrő adalék kitisztítja magát. Ámde ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a előforduló szennyeződés elég.

Gondoljunk a részecskeszűrő árak eltömődésére, ha a jármű fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye látványosan romlott. Ha a részecskeszűrő árak ellenőrző lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. A Szűrőrészecske részecskeszűrő árak weboldalán található több ötlet. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a tempót. Amikor ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő árak specialistát. Aki egy új részecskeszűrő árak árának töredékéért kitisztítja a .

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-18 21:20