Létezik egy nem mindennapi online rádió

Nagyon sok szeretett felvétel egy rendkívüli online rádióban

Music fm most szól: Módfelett dicséretes, hogy az online rádióban húsz műsorvezető dolgozik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Az online rádió közösségének sarkalatos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. A Lépés Rádió online rádió honlapon kereshető tipp. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Fontos célja a népszerű online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják kifejezni tehetségüket.

Ebben a korban már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a sérült egyének világát. Ebben partner a különös online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-08-06 21:25