Részecskeszűrő (szervószivattyú) felújítás

A részecskeszűrő cseréje irdatlanul magas díj. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni - kipufogó dob

Kipufogó klinika: Tengernyi rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a helyreállítás ára rettentően sok. A részecskeszűrő cseréje nagyon drága kiadás. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő költsége több százezer forint.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye igencsak lecsökkent. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon fedezhető fel még több részlet. Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a tempót. Amikor ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő tisztítja magát. Csakhogy ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni hosszabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben lévő szennyeződés elég. A részecskeszűrő problémája általában 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez nagyrészt a személygépjármű igénybevételétől függő. Akik kimondottan rövid utakon használják, hamarabb szembesülnek a komplikációval.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-03-12 20:33