Most szól music fm: Online rádió kedvelt zenékkel

Netrádió online: Különös online rádió célja elsősorban az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Rádiójáték letöltés - Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. A Lépés Rádió online rádió weboldalon olvasható javaslat. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Ez idő tájt már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos egyének életét. Ebben társ a különleges online rádió.

Rendkívül csodálatos, hogy az online rádióban húsz munkatárs fáradozik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Alapvető célkitűzése a felkapott online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják kifejezni képességeiket. Az online rádió közösségének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársait.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-03-23 21:41