Olcsó tintapatron feltöltés

A tintapatron (tintasugaras nyomtató) díján rengeteg pénzt lehet spórolni

HP 300 patron utángyártott - A tintapatron, lézernyomtató toner ár elképzelhetetlenül magas árakon kapható. Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy milyen magas áron veszünk tintapatront. Napjainkban már az irodai nyomtatók a mindennapjainknak ugyanúgy természetes részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök.

A tintapatron árak ma már a csillagokban vannak. Csak néhány példa: egy HP 301-es fekete patron az üzletekben 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet. A Refillparadise tintapatron honlapján található tipp. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 forint, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 forint körül van. A többi Canon és HP tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. Nyomtatni pedig muszáj.

Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell értük fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színesért. Ma már semelyik vállalkozó se boldogul tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 200-300 oldal kinyomtatása után kifogynak.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-02-24 15:24