Részecskeszűrő adalék

A részecskeszűrő cseréje nagyon magas díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

A részecskeszűrő problémája legfőképp 160 ezer km körül jelentkezik. Ez többségében a személygépkocsi használatbavételétől függő. Akik kiváltképp kis távokon használják, korábban találkoznak a nehézséggel. A részecskeszűrő regenerálja magát. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben található korom elég.

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a motort. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye igen lecsökkent.

Tengernyien nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel rendelkeznek. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabad távozását. Egy kifogástalan részecskeszűrő a káros részecskék 90 százalékát képes csapdába ejteni.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-12-08 18:29